Aangiftecampagne 2008

16 januari 2009

Binnenkort moet de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting weer gedaan worden. Het aangifteprogramma 2008 van de belastingdienst is vanaf heden beschikbaar. Vanaf 1 maart 2009 kunt u gebruik maken van een proef met de Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA). Een aantal gegevens waarover de belastingdienst de beschikking heeft, zoals het burgerservicenummer, de geboortedatum, de WOZ-waarde en de loongegevens, is dan al in de aangifte verwerkt. Zowel voor het downloaden van deze gegevens als voor het ondertekenen van de aangifte moet u gebruik maken van DigiD.
De belastingdienst heeft dit jaar de giftenaftrek als aandachtspunt bij de controle van de aangifte gekozen. Giften zijn met ingang van 2008 alleen aftrekbaar als deze gedaan zijn aan een erkende algemeen nut beogende instelling. Deze instellingen zijn geregistreerd bij de belastingdienst. Terug naar overzicht

Onze gegevens

Rijksweg 297-RD
1991AA Velserbroek
T 023 538 29 11
E aaa1@quicknet.nl
KvK 34063598

Adviesbureau voor Administratieve Automatisering

Administratiekantoor Van den Belt is voor u het juiste adres voor betaalbaar en deskundig advies. Met een team van vijf personen zijn wij een kantoor dat met u mee denkt in het belang van uw bedrijf.